opet loše suđenje

Coppitelli nakon nove pobjede opleo po Pajaču: “Inače ne pričam o sucima, ali sad moram”

Davor Javorović/PIXSELL

Osijek je mogao zabiti još koji gol, a Talijan je dojma da je sudac Igor Pajač mogao provjeriti VAR ekran kada je Pušić srušen u kaznenom prostoru

Osijek je povezao i treću ligašku pobjedu u nizu. Na Pampasu je pao Varaždin, rezultat je bio 2:1 za Bijelo-plave. Nakon novog slavlja oglasio se trener Federico Coppitelli.

Utakmicu je presudio Arnel Jakupović, ovoljetno pojačanje koje je stiglo iz Maribora za milijun eura. Osijek je mogao zabiti još koji gol, a Talijan je dojma da je sudac Igor Pajač mogao provjeriti VAR ekran kada je Pušić srušen u kaznenom prostoru.

“Sretni smo jer smo nastavili s kontinuitetom pobjeda, dobro će nam to doći za samopouzdanje. Individualno napredujemo što je najvažnije, što više budemo igrali zajedno to će biti bolji. Bili smo bliži tome da zabijemo za 3:0 nego Varaždun za 2:1”, rekao je Talijan koji je imao što za reći o sucima.

“Trebao je biti kazneni udarac nad Pušićem. Inače ne pričam o sucima, ali moram. Ne govorim o njima kada gubimo da ne ispadne da tražim alibi, ali nakon ove pobjede moram. Mladi smo, ne radimo na terenu pritisak na suce i zaslužujemo od njih veći respekt.”

Inače, Pajač je na “meti” navijača Osijeka još od onog polufinala kupa 2020. godine kad je žestoko oštetio Osijek na Rujevici. Nakon te utakmice je i suspendiran, ali brzo se vratio i nastavio sa svojim suđenjima u kojima često Osijek izvuče loš kraj baš kao što je to bilo i jučer.

Standings provided by Sofascore
Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest