Mala vijećnica OBŽ-a: Predavanje ”Starenje i demencija”

Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL
Uto
1
1. listopada
10:00 - 12:00
Osijek
Županijska ulica 4
Osijek

Tribina se održava u sklopu programa ''Mreža usluga za život u zajednici'' u partnerstvu s Gradom Osijekom i Centrom za pružanje usluga u zajednici ''Ja kao i Ti'', uz sufinanciranje Osječko-baranjske županije

Loading Događaji

Pozivaju se svi zainteresirani na aktivnost programa ”Mreža usluga za život u zajednici” u svrhu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba u organizaciji Ženske udruge ”Izvor” te u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, dana 1. listopada u Maloj vijećnici OBŽ-a (Županijska ulica 4).

Program je događanja sljedeći:

  • 9:40 – 10:00 – registracija sudionika i vrijeme za medije
  • 10:00 – 10:15 – dobrodošlica i uvodna riječ koju će održati Mirjana Herceg, koordinatorica Ženske udruge ”IZVOR” Tenja, predstavnik Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje OBŽ-a te predstavnik Grada Osijeka
  • 10:15 – 11:30 – izlaganje ”Starenje i demencija” dr. sc. Mirjane Vladetić, specijalistice kliničke psihologije
  • 11:30 – 12:00 rasprava uz osvježenje

Tribina se održava u sklopu programa ”Mreža usluga za život u zajednici” u partnerstvu s Gradom Osijekom i Centrom za pružanje usluga u zajednici ”Ja kao i Ti”, uz sufinanciranje Osječko-baranjske županije.

Zbog ograničenog broja sudionika, potvrdite svoj dolazak do sutra putem e-mail adrese: zenska.udruga.izvor@gmail.com.

Za dodatne ih upite slobodno kontaktirajte putem telefona: 031 290 433 ili 0800 200 151 (kontakt su osobe Ana Lozina i Suzana Ajdari).

Povezani sadržaj
Preporučeno