Osjetite snagu priče i pokreta na radionici za iscjeljenje duše i tijela

Pixabay
Pixabay
Sub
12
12. listopada
20:00 - 22:00
Osijek
Fakultetska ulica 4
Osijek

Tijekom ove radionice sudionici će se opustiti u ugodnom prostoru i, dok slušaju priču, biti pozvani da izvode jednostavne geste, iskusivši iscjeljujuću moć riječi i pokreta

Loading Događaji

Udruga Play!, nakon uspjeha u Libanonu, u Osijeku organizira radionicu pričanja priča i pokreta tijela koju će voditi psihologinja Susan Anderson te libanonska izvođačica i redateljica Patricia Nammour.

Susan Anderson je psihologinja koja je provela 20 godina pomažući ljudima da prebrode slomljeno srce i gubitak. Međutim, kada je sama doživjela slomljeno srce nakon što ju je napustio suprug, činilo se kao da joj je nož zaboden u srce.

Budući da u literaturi nije pronašla ništa što bi izravno govorilo o dubini njezine boli, odlučila je napisati vlastitu. Počela je smišljajući alegoriju o djevojčici koja ide u šetnju s ocem u šumu… i biva napuštena. Slomljena djevojka susreće crnoga labuda koji je vodi na put ozdravljenja. Dok djevojčica slijedi korake, izvodi fizičke geste za svaku lekciju.

Tijekom ove radionice sudionici će se opustiti u ugodnom prostoru i, dok slušaju priču, biti pozvani da izvode ove jednostavne geste, iskusivši iscjeljujuću moć riječi i pokreta.

Čitanje će biti na engleskom jeziku, a rezervacija je obvezna jer je broj mjesta ograničen.

Radionica će se održati 12. listopada od 20 do 22 sata u Yoga Home – Tvrđi. Kotizacija za nju iznosi 22 eura, dok se rezervacije provode na WhatsAppu (+9613789394) ili mailu patricianammour.hr@gmail.com.

Povezani sadržaj
Preporučeno