Otkrijte snagu sadašnjeg trenutka na radionici mindfulnessa u Osijeku

Pixabay/Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
Pet
4
4. listopada
19:00 - 20:30
Osijek
Šetalište kardinala Franje Šepera 12
Osijek

S obzirom na to da se mindfulness uči kroz iskustvo, imat ćete priliku doživjeti i proživjeti mindfulness kroz vođene vježbe te naučiti nekoliko načina kako ga primjenjivati u svakodnevnom životu

Loading Događaji

Mindfulness se definira kao namjerno obraćanje pažnje na sadašnji trenutak sa stavom prihvaćanja i neosuđivanja. Na radionici “Just be” raspetljat će se i razjasniti ta definicija te ćete saznati što to mindfulness jest, a što nije te koje su njegove dobrobiti za mentalno i fizičko zdravlje.

S obzirom na to da se mindfulness uči kroz iskustvo, imat ćete priliku doživjeti i proživjeti mindfulness kroz vođene vježbe te naučiti nekoliko načina kako ga primjenjivati u svakodnevnom životu.

Radionica će se održati 4. listopada u 19 sati, a njezino je trajanje 90 minuta. Radionica se održava u Studiju Respect na adresi Šetalište kardinala Franje Šepera 12, Osijek. Cijena joj je 20 eura i namijenjena je punoljetnim osobama.

Prijave za radionicu provode se na mailu just.be.by.maja@gmail.com.

Maja Varga Pajtler certificirana je učiteljica mindfulnessa. Njezino putovanje s mindfulnessom započelo je prije nekoliko godina kada je tražila način nošenja s izazovima svakodnevnoga života, ubrzo otkrivši kako joj ta praksa pomaže bolje razumjeti sebe i svoje unutarnje doživljaje, ali i mudrije reagirati na svakodnevne izazovne situacije. Potaknuta benefitima koje je osjetila na vlastitoj koži, želja joj je podijeliti tu dragocjenu praksu s drugima.

Povezani sadržaj
Preporučeno