opasna vožnja

Pijani tinejdžeri zezali se na traktoru pa se prevrnuli u kanal. Jedan je teško ozlijeđen

Ilustracija (Borna Filić/PIXSELL)

Teško je ozlijeđen 20-godišnjak, koji je odmah prevezen u bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

U ranim jutarnjim satima 22. rujna, oko 4:10 sati, došlo je do prometne nesreće u mjestu Laze u kojoj je sudjelovao traktor s trojicom mladića, izvijestila je novogradiška policija.

Prema službenim informacijama, 18-godišnji vozač traktora, koji je upravljao vozilom bez dozvole, sletio je s ceste u odvodni kanal, pri čemu je jedan od putnika zadobio teške ozljede.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su se u traktoru, uz vozača, nalazila još dvojica mladića, u dobi od 19 i 20 godina. Prema policijskom izvješću, 19-godišnji putnik je tijekom vožnje naglo uhvatio za volan i skrenuo u lijevo, što je rezultiralo prevrtanjem traktora.

Sva trojica bili su pod utjecajem alkohola. Naime, policija je alkotestiranjem utvrdila da je 18-godišnji vozač imao 1,25 promila alkohola u krvi, dok su putnici imali 1,5 i 1,35 promila.

Teško je ozlijeđen 20-godišnjak, koji je odmah prevezen u bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. Policija je najavila podnošenje kaznene prijave protiv 19-godišnjaka zbog izazivanja opasnosti po život i imovinu općeopasnom radnjom.

Istraga o okolnostima nesreće se nastavlja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest