U Osijeku se obilježava Tjedan filantropije: Donirajte sredstva osječkoj osnovnoj školi za izgradnju vrta

Pixabay
Pixabay
Pon
23
23. rujna - 27. rujna
cijeli dan
Osijek
Trg Ante Starčevića
Osijek
događaj je u tijeku

Školski vrt uključivat će oko 14 kvadratnih metara uzdignutih gredica u sklopu kojih će učenici zajedno s nastavnicima saditi različite kulture

Loading Događaji

Od 23. do 27. rujna Zaklada Slagalica i Zaklada Srce grada Osijeka obilježavaju Tjedan filantropije u Osijeku.

Na različitim lokacijama u gradu održat će se aktivnosti kojima se želi pokazati kako je Osijek zajednica u kojoj filantropija ima posebno mjesto.

Uz tradicionalnu izložbu o povijesti filantropije u Osijeku koja se smjestila na Trg slobode te filantropsku šetnju u pratnji Grgura Marka Ivankovića koju pripremaju u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Osijeka, kroz tjedan će uživati i u Potrazi za filantropskih blagom – igri za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola grada Osijeka.

No, to nije sve! Ove godine ponovno imaju i zanimljivu kampanju prikupljanja sredstava.

Što imaju zajedničko filantropija i školski vrtovi?

Zaklada Slagalica i Zaklada Srce Grada Osijeka zajedno s Osnovnom školom Retfala pokreću akciju prikupljanja sredstava za nabavku materijala za postavljanje školskog vrta. Školski vrt uključivat će oko 14 kvadratnih metara uzdignutih gredica u sklopu kojih će učenici zajedno s nastavnicima saditi različite kulture.

Financijski cilj kampanje iznosi 1500 eura, a uključivat će nabavku materijala za uzdignute gredice (drvo, folije, zemlju i dr.). Donirajte sredstva u skladu s vašim mogućnostima putem bar kodova koji će biti objavljeni na službenim stranicama dviju zaklada, kao i na svim kanalima Osnovne škole Retfala.

Kampanja traje od 23. rujna do 21. listopada.

Donacije možete uplatiti i na račun Zaklade Slagalica:

IBAN: HR7724020061500078713

Model: 99

Poziv na broj primatelja: datum uplate

Opis plaćanja: školski vrt

Povezani sadržaj
Preporučeno