gradonačelnik otoka

Policija u Slavoniji jutros opet u akciji, uhićen Josip Šarić!

Davor Javorović/PIXSELL

Telegram doznaje kako je jutors uhićen i Josip Šarić, gradonačelnik Otoka

Jutros nešto iza sedam sati, pred obiteljskom kućom bivšeg HDZ-ovog zastupnika i gradonačelnika Otoka Josipa Šarića pojavila su se policijska vozila. Prema izvorima iz HDZ-a, u tijeku je uhićenje Šarića, piše Telegram.

Njegova kuća smještena je u središtu Otoka, neposredno pored zgrade Gradske uprave. Prema riječima jednog od mještana, pred Šarićevom kućom nalazi se policajac, a uz policijski kombi parkirana su i dva automobila bez obilježja, uključujući i vozilo marke Golf sa zatamnjenim staklima.

Josip Šarić rođen je 1. lipnja 1968. godine u Otoku. Završio je Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Mandat mu je trajao vrlo kratko, od 16. svibnja do 20 rujna ove godine. Došao je u Sabor kao zamjenik Marina Piletića. HDZ-ovac je podnio ostavku 20. rujna. Bio je i potpredsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost te član Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu.

“Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provode kriminalističko istraživanje na području Slavonije nad jednom osobom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv službene dužnosti.

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja osumnjičena osoba bit će predana pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv nje podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta”, piše PU vukovarsko-srijemska.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest