revolt gazde zrinskog

Komak najavio: “Gasim ili prodajem Zrinski, a možda preuzmem Cibaliju”

HNS

Predsjednik Zrinskog diže ruke od svog projekta, ali već traži slijedeći

Momčad Zrinskog nakon prošlosezonske rapsodije, ali i neuspjeha u kvalifikacijama za najviši rang hrvatskog nogometa, u potpunom je raspadu. Velik broj igrača je otišao kao i trener Igor Budiša, a prije utakmice protiv Cibalije klupu je napustio i Mato Neretljak.

Zrinski je pak teško stradao i u Vinkovcima gdje su domaći bez velikih poteškoća slavili s 5:0 i tako produbili rane osječko-jurjevačkoj momčadi. Ivan Komak s tribina je gledao taj susret, a nakon susreta imao je što reći za Budicu.

Komak je tako rekao kako mu lokalni moćnici “ulaze” u momčad pa je tako njih šestorica bila dodatno motivirana protiv Šibenika, a pomovo je “brecnuo” i HNS s kojim se i ranije sukobio.

“Klub ću ili prodati, ili ugasiti! To ću riješiti u sljedeća dva-tri tjedna. A onda idem dalje, u Sloveniju, Mađarsku, Bosnu, Srbiju, negdje u Hrvatsku, a možda čak i kod vas u Vinkovce”, ispalio je Komak.

Novinar je pak ostao u šoku i ponovio pitanje vezano uz Vinkovce na što je Komak dodao kako u Vinkovcima nema takve protivnike kao u Osijeku i kako će sjesti s gradonačelnikom i vidjeti koje su opcije.

“Da preuzmem klub i upravljam procesima. A onda da u roku dvije godine promijenim i HNS. Hvala vam na pažnji i vremenu, moram sada dalje…”, zaključio je gazda Zrinskog.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest