nova vatrena buktinja

Požar u potpunosti uništio objekte na bazenima u Kneževima

SRC Kneževi vinogradi

Na mjesto požara izašli su brojni vatrogasci, ali objektima nije bilo spasa

Veliki požar zahvatio je kasno sinoć bazenski kompleks u Kneževim vinogradima. Zahvaćeni su tako poslovni prostori, svadbena sala te dvije kuhinje, a u požaru je uništen kompletan poslovni prostor piše Baranjainfo.

Kako je izvijestio i Centar 112 na mjesto požara izašli su brojni vatrogasci, njih 50-ak s 12 vozila koji su radili na stavljanju požara pod kontrolu. Na teren su tako izašli vatrogasci Belog Manastira, Osijeka, Kneževih Vinograda, Karanca, Darde, Popovca i Jagodnjaka, ali poslovnim prostorima nije bilo spasa.

Na terenu je tijekom cijele akcije gašenja bio prisutan i načelnik Općine Kneževi Vinogradi, Vedran Kramarić, koji je pratio situaciju na terenu. Oko ponoći požarište je obišao župan Osječko-baranjske županije, Mato Lukić, kako bi se osobno uvjerio u ozbiljnost situacije.

Sezona kupanja, jedna od zasigurno najuspješnijih, nedavno je završena, a sami upravitelj imati će sad puno posla ne bi li objekte čim prije stavio u funkciju za sva događanja na tom prostoru kao i za narednu kupališnu sezonu.

Povezani sadržaj

3. Dani baranjskog Bauhausa 2024. u Kneževim Vinogradima

događaj je prošao
23. kolovoza, 18:00 - 25. kolovoza, 16:00
Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi: Koncert Stele Rade

događaj je prošao
17. kolovoza, 21:00
Kneževi Vinogradi
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest