tijara od dragog kamenja

Lijepa Mia Miss Vukovarsko-srijemske županije

Miss Hrvatske

U sklopu najveće kulturne manifestacije u regiji 59.Vinkovačkih jeseni izabrana je Miss Vukovarsko-srijemske županije

Na Trgu Vinkovačkih jeseni u izravnom televizijskom programu na Plavoj vinkovačkoj TV saznali smo devetu finalisticu 30.Miss Hrvatske.

Lijepa Mia Rapaić dolazi iz Vinkovaca te ima dvadeset i tri godine . Studentica je Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku smjera edukacijska rehabilitacija.

“Smatram se vrlo empatičnom osobom, a tu danas rijetku osobinu smatram darom koji ću nesebično pokloniti svima u svom budućem poslu, kao i ljudima s kojima se svakodnevno susrećemo. Po prirodi sam komunikativna i društvena osoba, posebno volim svoju kreativnu stranu koju smatram da još nisam iskoristila na pravi način. Moj mali svijet čine osobe koje volim i to je ono čemu se u slobodno vrijeme posvećujem. Svakako i kao sebi svojstven bijeg od realnosti smatram čitanje knjiga što mi je jedna od dražih aktivnosti. Trudim se i namjeravam što više raditi na sebi, a nešto što mislim da je važno istaknuti drugima je kada shvate da su vrijedni svih blagoslova života oni će se manifestirati i u stvarnosti”, izjavila je Mia.

Miss Hrvatske

Deset lijepih natjecateljica, inače članica Udruženja manekena Loreena Vinkovci,  na mini pripremama u Vinkovcima boravile su u hotelu Slavonija.  Predstavile su se  u majicama TZ Vukovarsko-srijemske županije noseći “Šokicu’’, pistom su prošetale u casual izdanju branda Calico Mood, a djevojke su u ovom izlasku predstavile i novi hrvatski handmade brand naočala Fabrik optike Marko iz Vinkovaca. Kolekciju za jesen/zimu predstavio je Lergiss MK. Blistale su u vjenčanicama Nikolina wedding store, a uljepšala ih je vizažistica Monika Burg.

Na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda odgovarale su pametno i vješto stoga je žiri imao težak zadatak izabrati najkompletniju djevojku.  Pobjednica je osim plasmana u finale izbora Miss Hrvatske dobila tijaru od dragog kamenja Gemstone gallery by Ivana Milun. Njezinom pratiljom izabrana je Ana Pavlović.

‘’Hvala gospodinu Franji Orešković I Vukovarsko-srijemskoj županiji te gradonačelniku grada Vinkovci Ivanu Bosančić na domaćinstvu. Presretni smo što smo dio ove manifestacije koja njeguje  baštinu i tradiciju te ljepotu narodnih nošnji i običaja. Velika hvala i direktorici TZ Vukovarsko-srijemske županije- Majdi Jakši, zamjenici pročelnice za kulturu i turizam grada Vinkovaca Jasni Garvanović na susretljivosti i kooperativnosti, gospođi Kristini Dukanović direktorici hotela Slavonija, Printego dizajnu i Lube dizajnu”, izjavila je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta. U glazbenom dijelu programa koji je vodio Davor Garić,  nastupile su Bernarda Bobovečki i Valerija Jacek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest