Slijedi mu prijava

39-godišnji Našičanin osumnjičen za krađu vrijednu sedam tisuća eura na đakovačkoj farmi

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Ukupna materijalna šteta koja je počinjena ovim krađama premašuje sedam tisuća eura, što naglašava ozbiljnost slučaja i značaj provođenja daljnjih sudskih postupaka kako bi se utvrdila odgovornost osumnjičenika

Policijski službenici Policijske postaje Đakovo proveli su kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo utvrđivanjem osnovane sumnje da je 39-godišnji muškarac s područja šire okolice Našica počinio kazneno djelo krađe. Protiv osumnjičenoga slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog počinjenih kaznenih djela.

Naime, prema rezultatima istrage, 39-godišnjak se sumnjiči da je u ožujku ove godine na području Policijske postaje Đakovo s gradilišta farme otuđio tri role električnog kabela, čime je pravnoj osobi nanesena materijalna šteta u iznosu većem od tisuću eura.

Istraga nadalje ukazuje na to da je osumnjičenik, u istom vremenskom razdoblju i na istoj farmi, iz veterinarske ambulante otuđio 27 motora za otvaranje klapni i metalni prsten. Time je pravnoj osobi nanesena dodatna šteta u iznosu većem od šest tisuća eura.

Ovaj slučaj ukazuje na oprez i promptno djelovanje policijskih službenika koji su kroz istražne radnje prikupili dovoljno dokaza za podnošenje kaznene prijave. Ukupna materijalna šteta koja je počinjena ovim krađama premašuje sedam tisuća eura, što naglašava ozbiljnost slučaja i značaj provođenja daljnjih sudskih postupaka kako bi se utvrdila odgovornost osumnjičenika.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest