nesreća iz ožujka

21-godišnja Slavonka izazvala prometnu nesreću pa na sudu tražila umanjenje kazne: “Ja radim za 1200, a dečko za 2700 eura…”

Pixabay

Djevojka je u svojoj obrani priznala prekršaj i prometnu nesreću

Ovih dana završilo je suđenje mladoj Slavonki a izazivanje prometne nesreće koja se dogodila u ožujku oko 17 sati kod Nove Gradiške. Prema presudi koju prenosi portal Danica, vozila je VW i brzinu kretanja nije prilagodila osobinama i stanju ceste, zavoju ulijevo i mokrom kolniku.

“U zavoju je došlo do zanošenja vozila i slijetanja u odvodni kanal te udara prednjim dijelom vozila u stup javne rasvjete, a kojom prilikom okrivljena je zadobila lake tjelesne ozljede”, ističe se u ovotjednoj presudi.

Djevojka je u svojoj obrani priznala prekršaj i prometnu nesreću, ali moli za umanjenje kazne.

“Trudna sam, radim samo četiri sata i zarađujem 1200 eura, što pokriva stanarinu, a dečko mi ima 2700 eura plaće od koje živimo te plaćamo kredit i za njegovu vozačku. Osim toga, dosad nisam kažnjavana”, naglasila je mlada vozačica.

Sudac ju je kaznio s 390 eura: ako kaznu podmiri u roku, mora platiti samo 260 eura. I to zato jer su joj kao olakotne okolnosti uzeti “priznanje i nekažnjavanje, osobne te obiteljske prilike i imovno stanje, kao i da je sama zadobila lake tjelesne ozljede te svjesni nehaj kao blaži oblik krivnje”, piše Danica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest