OŠ Vladimira Nazora Čepin: 23. Čepinski suncokreti

Duško Jaramaz/PIXSELL
Duško Jaramaz/PIXSELL
Pet
27
27. rujna - 28. rujna
16:00 - 23:30
Čepin
Kalnička ulica 17
Čepin

Tijekom oba dana održavanja Manifestacije lokaciju krasit će brojni štandovi

Loading Događaji

Čepinsku suncokreti po 23. puta na jednom će mjestu okupiti zaljubljenike u baštinu, tradiciju i folklor. Ove će se godine održati 27. i 28. rujna na igralištu OŠ Vladimir Nazor Čepin.

U petak, 27. rujna od 16,30 sati program započinje nastupom čepinskog vrtića i dviju osnovnih škola. U 18 sati započet će Mali čepinski suncokreti na kojima će nastupiti dječji KUD-ovi, a od 20 sati KUD ”I. K. Adamović” Čepin daruje svojim sumještanima koncert te će ujedno tada biti i svečano otvorenje.

Poslije su koncerta za zabavu zaduženi Garavi. Također, u petak u 16 sati Boćarski klub Čepin organizira turnir u boćanju.

Subota je rezervirana za gostujuća kulturno-umjetnička društva pa će se smotra folklora održati u 18, a nakon smotre slijedi koncert grupe Vigor od 21 sat. U subotu će također od 10 sati Odred izviđača Čepin održati Jesenske igre poletaraca

Tijekom oba dana održavanja Manifestacije lokaciju krasit će brojni štandovi. Za posjetitelje je pripremljena i gastronomska ponuda – u petak fiš paprikaš, a u subotu čobanac.

Povezani sadržaj
Preporučeno