Schoenstattsko svetište poziva na trodnevnicu i proslavu hodočasničkog blagoslova u Ivanovcima

Marko Mrkonjić/PIXSELL
Marko Mrkonjić/PIXSELL
Sri
18
18. rujna - 21. rujna
17:00 - 23:30
Ivanovci
Radićeva 6
Ivanovci
događaj je u tijeku

Pozivaju se svi vjernici i hodočasnici da svojim dolaskom uveličaju ovu svečanost i zajednički zahvale Gospi Tri Puta Divnoj za sve milosti primljene kroz godine

Loading Događaji

Schoenstattsko svetište u Ivanovcima kod Valpova, poznato po Gospi Tri Puta Divnoj, obilježit će proslavu hodočasničke Gospe i šestu godišnjicu posvete svetišta. Ovaj poseban događaj započinje trodnevnicom od 18. do 20. rujna koju će predvoditi pater Christof Horn.

Tijekom trodnevnice, od 17 sati vjernici će imati priliku pristupiti sakramentu svete ispovijedi. Svakoga dana, nakon ispovijedi, uslijedit će sveta misa u 18 sati praćena klanjanjem, pružajući vjernicima priliku za molitvu i razmatranje u ozračju mira i duhovnosti.

Središnja proslava hodočasničke Gospe i obilježavanje šeste godišnjice posvete svetišta održat će se 21. rujna. Svečana sveta misa započinje u 11 sati, a predvodit će je vlč. Tomislav Čorluka. Pozivaju se svi vjernici i hodočasnici da svojim dolaskom uveličaju ovu svečanost i zajednički zahvale Gospi Tri Puta Divnoj za sve milosti primljene kroz godine.

Dođite i budite dio ovog važnog duhovnog događaja u Schoenstattskom svetištu!

Povezani sadržaj
Preporučeno