jedna osoba poginula

Autocesta A3 prema Zagrebu još zatvorena, jezivi prizori otkrivaju razmjere noćašnje nesreće

Jedna je osoba smrtno stradala, dok su dvije zadobile tjelesne ozljede i prevezene su u Opću bolnicu u Novoj Gradiški u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas na autocesti A3, između čvorišta Nova Gradiška i Okučani

Teška prometna nesreća dogodila se u noći na autocesti A3. Naime u 02,20 sati policija je zaprimila dojavu da se na autocesti A3, između čvorišta Nova Gradiška i Okučani, 155. km i 300 m sjeverne kolničke trake, dogodila prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba.

Izlaskom policije na mjesto događaja, hitne medicinske službe i drugih žurnih službi, potvrđeno je da su u nesreći sudjelovala tri vozila, kojima su upravljali strani državljani, te da je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede, te su prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Novoj Gradiški.

Promet s autoceste A3 se preusmjerava na čvoru N. Gradiška alternativnim pravcima, odnosno kroz grad N. Gradiška prema Županijskoj cesti ŽC 4158 –  Okučani i dalje Drž. cestom D5 do čvorišta Okučani-uključenje na AC A3 i dalje prema zapadu.

“U jutarnjim satima oko 2.15 sati na 154. kilometru autoceste A3, sjeverna kolnička traka, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali jedan skup vozila i još dva teretna vozila. U toj prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala, dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede i jedna lakše tjelesne ozljede. Očevid na mjestu događaja vodi zamjenik općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu uz asistenciju prometnika policijske postaje Slavonski Brod. Nakon utvrđivanja svih činjenica vidjet ćemo što je uzrok prometne nesreće”, izjavio je Andro Baćanović, pomoćik načelnika postaje prometne policije Slavonski Brod za Požega.eu.

“Autocesta je cijelo vrijeme zatvorena, u sjevernom kolničkom traku, preusmjerava se na čvoru Nova Gradiška na županijsku cestu i ponovno izlaz na Okučane, također prometni čvor. Očekujemo u roku 45 minuta do sat vremena da će promet biti normaliziran u cijelom profilu autoceste”, dodao je te potvrdio da je u vrijeme nesreće padala kiša te da je bio vlažan kolnik.

Očevid i daljnje poduzimanje mjera je u tijeku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest