očevid u tijeku

Još jedna smrt na cesti u Slavoniji danas: Na vinkovačkoj obilaznici poginuo muškarac

PU vukovarsko-srijemska

Djelatnici hitne medicinske pomoći su na mjestu događaja konstatirali smrt 59-godišnjeg vozača

Iz PU vukovarsko-srijemske javili su da se jutros u 5.40 dogodila prometna nesreća na južnoj obilaznici Vinkovaca, na cesti D-55, dionica Nuštar-Cerić.

“Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici kao i druge žurne službe. Djelatnici hitne medicinske pomoći su na mjestu događaja konstatirali smrt 59-godišnjeg vozača”, piše policija.

Na navedenoj dionici promet se odvija uz regulaciju policijskih službenika.

Policija je iznijela više detalja nesreće:

“Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je jutros oko 5,30 sati na državnoj cesti D-55, dionica Nuštar-Cerić, 59-godišnjak upravljao teretnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka i iz neutvrđenog razloga pomaknuo vozilo udesno te sletio s kolnika na zemljanu površinu.

Nad tijelom preminulog će se u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ obaviti obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti.

O svim činjenicama utvrđenim u ovom prometnom događaju, policijski službenici će izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.”

Podsjetimo, u 02,20 sati noćas došlo je i do teške prometne nesreće na autocesti A3, između čvorišta N. Gradiška i Okučani, u kojoj je također jedna osoba poginula.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest