Osijek: 7. Sajam gramofonskih ploča

Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL
Pet
11
11. listopada - 12. listopada
16:00 - 15:00
Osijek
Vukovarska cesta 31
Osijek

Posjetitelji mogu očekivati kvalitetan spoj hitova s gramofonskih ploča i modernih DJ setova

Loading Događaji

Tradicionalni jesenski sajam Udruge Volim Gramofonske Ploče ove godine donosi najveći i najbogatiji izbor vinilnih ploča do sada – 7. sajam gramofonskih ploča. Ljubitelji glazbe moći će birati između više od 35 tisuća ploča – od rocka i jazza, do popa i klasične glazbe, tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Ovo je idealna prilika za kolekcionare, nostalgičare i one koji tek otkrivaju čari analognog zvuka.

Kako bi atmosfera bila savršena, za glazbenu podlogu zaduženi su Vinyl DJ-i iz Udruge i posebni gosti poznati po svojim vještinama miksanja i poznavanju glazbe. Njihov izbor glazbe jamči nezaboravnu zabavu, pretvarajući sajam u pravo glazbeno iskustvo. Posjetitelji mogu očekivati kvalitetan spoj hitova s gramofonskih ploča i modernih DJ setova.

Sajam će se održati na kultnom mjestu osječke rock’n’roll scene, poznatom po svojoj bogatoj povijesti i nezaboravnim koncertima – Eurodomu. Uz savršen izbor ploča i vrhunsku glazbu, posjetiteljima će na raspolaganju biti i bogata ugostiteljska ponuda. Očekuje vas raznolika ponuda hrane i pića koja će upotpuniti cjelokupno iskustvo i stvoriti opuštenu atmosferu za druženje.

Ulaz je na sajam besplatan, stoga se pozivaju svi ljubitelji dobre glazbe i druženja da se priključe ovom jedinstvenom događanju. Ne propustite priliku pronaći savršenu ploču za svoju kolekciju i uživati u vrhunskoj glazbenoj atmosferi!

Prethodni događaj: Mohovo: 4. Mammothfest
Sljedeći događaj: Mladen Grdović u Osijeku
Povezani sadržaj
Preporučeno