staro petrovo selo

Kroz naselje gdje je ograničenje 50, on vozio 124 km/h: Evo koliko je kaznu zaradio

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na mjestu počinjenja prekršaja vozaču je izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.320,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 12. rujna, u 10,10 sati, u naselju Staro Petrovo Selo, postupali su po provedbenom planu „Poštujte naše znakove“ nadzirući brzine kretanja vozila, izvještava nas PU brodsko-posavska.

Pritom su utvrdili da 26-godišnji vozač upravlja osobnim automobilom krećući se brzinom od 124 km/h, iako je prometnim pravilom brzina kretanja kroz naselje ograničena na 50 km/h.

“Na mjestu počinjenja prekršaja vozaču je izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.320,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca”, zaključuje policija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest