Prijavite se što prije na radionicu za mlade “Dizajniraj održivost” i postanite kreatori održivih promjena

Pixabay
Pixabay
Čet
19
19. rujna
18:00 - 19:30
Osijek
Ulica kralja Zvonimira 15
Osijek
događaj je u tijeku

U kreativnom dijelu radionice koristit ćete Canvu za izradu vizuala koje ćete moći podijeliti na svojim društvenim mrežama i tako inspirirati druge na promjenu

Loading Događaji

Želite li naučiti kako svakodnevnim malim promjenama možete doprinijeti održivom načinu života te pritom biti kreativni i potaknuti svoje vršnjake na isto?

Ako imate između 15 i 25 godina, priključite se kreativnoj radionici “Dizajniraj Održivost” gdje ćete osvijestiti i naučiti kako sami, sada i odmah, možete utjecati na održivi način života i kako kreirati vizualne poruke koji mogu potaknuti i druge mlade na pozitivne promjene.

Naučit ćete više o temama koje oblikuju naš svijet kao što su brza moda (kako modna industrija utječe na okoliš i što možete učiniti), bacanje hrane (zašto je smanjenje otpada od hrane važno i kako ga možemo postići), reuse (ponovna upotreba) (kako možemo kreativno ponovno koristiti predmete umjesto da ih bacimo) te održive navike kod kuće (jednostavni načini kako svakodnevno prakticirati održivi razvoj).

U kreativnom dijelu radionice koristit ćete Canvu za izradu vizuala koje ćete moći podijeliti na svojim društvenim mrežama i tako inspirirati druge na promjenu. Osigurana su četiri laptopa za izradu dizajna u Canvi. Radionica će se održati na engleskom jeziku, ali osigurat će prevoditelja kako bi svi sudionici mogli lako pratiti i sudjelovati.

Radionica će se održati u četvrtak, 19. rujna od 18 do 19,30 sati u Info-centru za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15). Treba vam samo kreativnost i želja za učenjem – sav materijal i alati bit će osigurani!

Za prijavu ispunite online prijavnicu.                  

Ova aktivnost dio je projekta “Zajedno možemo više” koji provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka koji je sufinanciran kroz program Europskih snaga solidarnosti te dio projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek kojega financira Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Povezani sadržaj
Preporučeno