Vikarijat Osijek: Koncert Tedi Spalato

Duško Jaramaz/Pixsell
Duško Jaramaz/Pixsell
Pet
4
4. listopada
20:00 - 22:00
Vikarijat Osijek
Josipa Jurja Strossmayera 58
Osijek

Splitski kantautor stiže u Vikarijat i dovodi zvuke Dalmacije

Loading Događaji

Tedi Spalato splitski je glazbenik, prepoznatljiv po svom opusu dalmatinske zabavne glazbe, s prizvukom šansone, jazza i wold music elemenata.

Dobitnik je mnogih festivalskih nagrada te ponosni vlasnik četiri Porina. Ozbiljno bavljenje glazbom započinje sa 18 godina. Nastupa u sklopu domaćih klapa i grupa, do poziva u sastav Anima. Izvodili su soul i jazz glazbu, čije prizvuke je zadržao u svojom prepoznatljivom glazbenom izričaju. Nakon tri godine, 1982. godine, na poziv Slobodana Kovačevića postaje gitarist grupe More, koja je izrodila kasnije poznate glazbenike kao što su Oliver Dragojević, Doris Dragović, Meri Cetinić i Jasmin Stavros . Snimili su album “Hajde da se mazimo.”

Zvuci Dalmacije sad stižu u Osijeku, a dovodi ih TEDI SPALATO. Koncert će se održati u Vikarijatu (Ul. J. J.Strossmayera 58) i to u petak 04.10. u 20.00.

Prodaja ulaznica: prodajna mjesta www.eventim.hr (Petrol BP, Exclusive Change- mjenjačnica-Portanova,Tisak Media-Portanova,Tisak plus-Gacka,Dancing Bear-Pothodnik,Exclusive Change- Kaufland),

Povezani sadržaj
Preporučeno