Nakon dvije godine

Alan Hržica stiže u Dvoranu Zrinjevac održati veliki duhovni koncert

Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL
Sub
26
26. listopada
19:30
Osijek
Zrinjevac 11
Osijek

Njegovi su koncerti poznati po tome što publiku okupljaju u atmosferi molitve i meditacije te joj pružaju priliku da se nakratko povuče iz svakodnevnog života i posveti trenutcima duhovnosti

Loading Događaji

Osijek će uskoro postati domaćinom jednog od najiščekivanijih glazbenih događanja ove jeseni – koncerta Alana Hržice, popularnog izvođača duhovne glazbe. Hržica, poznat po svojim emotivnim i nadahnjujućim pjesmama, nastupit će u srcu grada na Dravi, pa tako i ovim koncertom obećava nezaboravnu večer ispunjenu glazbom, zajedništvom i duhovnom snagom.

Koncert će se održati u subotu, 26. listopada u 19,30 sati u Dvorani Zrinjevac. Hržica će publiku provesti kroz svoje najveće hitove, uključujući pjesme koje su postale zaštitnim znakom njegovog glazbenog stvaralaštva kao što su ”Nova Stvorenja”, ”Adonai”, ”Dijete ponosno”, ”Jahve”, ”Cijeno neprocjenjiva” i brojne druge. Kao i uvijek na njegovim koncertima, očekuje se veliki broj posjetitelja, a atmosfera će biti ispunjena duhovnim žarom i ljubavlju prema glazbi.

Alan Hržica već godinama osvaja publiku svojim jedinstvenim stilom i iskrenim pristupom glazbi. Kao jedan od predvodnika duhovne glazbene scene u Hrvatskoj, često nastupa diljem zemlje, donoseći poruke nade, vjere i ljubavi. Njegovi su koncerti poznati po tome što publiku okupljaju u atmosferi molitve i meditacije te joj pružaju priliku da se nakratko povuče iz svakodnevnog života i posveti trenutcima duhovnosti.

Ulaznice su već u prodaji na poveznici, a zbog velikog interesa, organizatori pozivaju sve zainteresirane da ih osiguraju na vrijeme. Osobe s invaliditetom i djeca do deset godina na koncert ulaze besplatno.

Podsjetimo, Alan Hržica posljednji je puta održao veći koncert u Osijeku u listopadu 2022. godine, okupivši nekoliko tisuća ljudi u molitvi i slavljeničkoj atmosferi. Navedeni će pak glazbeni spektakl zasigurno također biti jedno od onih događanja koje se ne propušta. Ako tražite manifestaciju koja ne samo da će vas zabaviti, već i duhovno obogatiti, spomenuti je koncert prava prilika za vas.

Povezani sadržaj
Preporučeno