Tradicionalna manifestacija

Završila 57. Iločka berba grožda, obilježili ju koncerti Maje Šuput, Vojka V, Nene Belana…

PR

Iločku berbu grožđa možemo s pravom označiti kao manifestaciju koja ne samo da slavi bogatu vinsku tradiciju ovog malog, ali značajnog grada, već i nudi nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje vina, kulture i zabave

57. Iločka berbu grožđa može se opisati kao veliki uspjeh i nezaboravno iskustvo za sve koji su sudjelovali. Manifestacija je trajala od 5. do 8. rujna i, kao i svake godine, ponudila bogati kulturno-zabavni i gastronomski program. Posjetitelji su imali priliku uživati u različitim događanjima, uključujući izložbe, folklorne nastupe, koncerte i sajmove vina.

Glazbeni je program, bez obzira na loše vremenske uvjete, bio posebno dojmljiv, s nastupima renomiranih izvođača poput Vojka V, Maje Šuput, Nene Belana i Fiumensa te Mineom za najmlađe, a svi su svojim nastupima obogatili doživljaj za posjetitelje. Također, 12. Noć vina u Starom podrumu bila je jedan od niza lijepih događanja koje je pružilo posjetiteljima priliku za degustaciju vrhunskih vina i uvid u povijest jednog od najstarijih podruma u Europi.

Kao što je i prethodnih godina bio slučaj, svi kulturno-umjetnički i zabavni programi bili su besplatni za posjetitelje, što je dodatno doprinijelo uspjehu događanja i privuklo veliki broj gostiju iz različitih dijelova Hrvatske i inozemstva.

Iločku berbu grožđa možemo s pravom označiti kao manifestaciju koja ne samo da slavi bogatu vinsku tradiciju ovog malog, ali značajnog grada, već i nudi nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje vina, kulture i zabave.

Posebna zahvala ide svim sudionicima programa i ljubiteljima vina koji su svojom prisutnošću i entuzijazmom učinili ovu manifestaciju nezaboravnom. Vaša je podrška ključna za uspjeh i razvoj njihove tradicije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest