Zanimljivi projekt

Otkrijte čari turskoga jezika i kulture na besplatnom tečaju u Osijeku

Pixabay

Ova je aktivnost dio projekta "Zajedno možemo više" koju provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka, a projekt je sufinanciran kroz program Europskih snaga solidarnosti

U sklopu ESS projekta “Zajedno možemo više”, PRONI centar za socijalno podučavanje organizira besplatan tečaj turskoga jezika za mlade.

Pridružite se besplatnim satima turskoga jezika te otkrijte čari jezika i kulture Turske! Volonterka Nurhan Yatğın iz Turske vodit će vas kroz zabavne i dinamične lekcije, a sve je što vam treba dobra volja i radoznalost.

Prvi susret održat će se u utorak, 17. rujna u 17 sati (ostali termini u dogovoru sa grupom) u Info-centru za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15). Tečaj je namijenjen svim mladima u dobi od 15 do 30 godina koji žele naučiti nešto novo!

Zašto se pridružiti? Dobit ćete priliku naučiti osnove turskoga jezika, upoznat ćete nove ljude, istražit ćete nove kulture kroz jezik te se zabaviti u opuštenoj atmosferi.

Ne čekajte predugo, prijavite se i zgrabite ovu super priliku! Ukoliko želite sudjelovati, prijavite se putem online prijavnice.

Ova je aktivnost dio projekta “Zajedno možemo više” koju provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka, a projekt je sufinanciran kroz program Europskih snaga solidarnosti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest