Sudjelujte na novom besplatnom ‘bloomiranju’ u osječkom Caffe baru Trica

PR
PR
Pet
20
20. rujna
17:30
Osijek
Lučki prilaz 2
Osijek

Smisao je 'bloomiranja' da nakon druženja ponesete sa sobom nove informacije, spoznaje i dozu inspiracije, kao i da upoznate nove osobe i ostvarite poslovne suradnje

Loading Događaji

Pozivaju se svi zainteresirani na novo ‘bloomiranje’ koje će se održati u petak, 20. rujna u 17,30 sati u opuštenoj atmosferi Caffe bara Trice Osijek gdje će se međusobno razmijeniti iskustva, povezati se i podružiti uz fine craft kave, koktele ili pivo.

‘Bloomiranje & pauziranje’ koncept je koji obuhvaća druženje te povezivanje poduzetnica i žena koje razmišljaju o pokretanju ili trenutno pokreću neku svoju poslovnu priču. To je 15. druženje po redu i šesto ove godine, a posebno je zato što će se dotaknuti tema koja je aktualna nakon ljetne pauze i godišnjih odmora, pogotovo za žene u poduzetništvu – kako se pokrenuti nakon pauze te na koje načine to možemo napraviti.

Pojmovi su koje povezujemo uz ovu temu prokrastinacija i distrakcije te kako da ne dođe do njih i ako dođe, kako se nositi s njima. Naravno, kao i na svakom ‘bloomiranju’ do sada, čeka vas mini radionica.

”Pozivamo vas, stoga, da podijelite dio svojeg iskustva sa svima nama, posebice ako ste prošle razdoblje u kojemu vam je bilo izazovno pokrenuti se nakon pauze, bilo kraće ili duže”, poručuju organizatori.

Prijave se zatvaraju 19. rujna u 12 sati. Isti dan na mail ćete primiti detalje druženja. Uz to, ‘bloomiranje’ se ne naplaćuje, nego je jedino što plaćate neko fino craft piće koje si naručite. Na vama je samo da dođete otvorenog uma i srca.

Smisao je ‘bloomiranja’ da nakon druženja ponesete sa sobom nove informacije, spoznaje i dozu inspiracije, kao i da upoznate nove osobe i ostvarite poslovne suradnje. Prijaviti se možete na poveznici, a detalje događanja pogledajte ovdje.

Svaka poduzetnica koja se pridruži ‘bloomiranju’ ima mogućnost upisa i predstavljanja na novoj platformi za poduzetnice, kao i upisa radionica i edukacija u kalendar događanja.

Preporučeno