uhićen 34-godišnjak

Policija uhvatila Đakovčanina kako dila drogu na parkiralištu

PU osječko-baranjska

Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku, kod 34-godišnjaka na širem području Đakova obavljena pretraga doma i drugih prostorija tijekom koje su policijski službenici pronašli 60,98 grama marihuane, digitalnu vagu i novac

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 34-godišnjak počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“, započinje izvješće PU osječko-baranjska.

“Policijski službenici PP Đakovo jučer su na parkiralištu u Đakovu zatekli 34-godišnjaka koji je kod sebe posjedovao 10,6 grama amfetamina i 2,7 grama marihuane. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 34-godišnjak omogućavao trošenje droga drugim osobama”, piše policija..

Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku, kod 34-godišnjaka na širem području Đakova obavljena pretraga doma i drugih prostorija tijekom koje su policijski službenici pronašli 60,98 grama marihuane, digitalnu vagu i novac što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku, zaključuje policija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest