Pomozimo mu svi

Zvonimir se vratio s liječenja iz Turske i sada opet treba vašu pomoć

Privatna arhiva

Iako se, zahvaljujući dobrim ljudima, već prikupilo nekoliko tisuća eura za Zvonimira, daljnji su troškovi njegova liječenja i dalje vrlo skupi te iznose 20 tisuća eura

Zvonimir Magdić, 32-godišnji suprug, otac troje djece i pekar po struci koji boluje od nekoliko karcinoma vratio se s liječenja u Istanbulu na kojima je imao opsežne preglede.

Podsjetimo, Zvonimiru je, nakon 17 kemoterapija i 34 zračenja, otkriven tumor kuka, a nakon novih doza primljene kemoterapije rečeno mu je kako se karcinom povukao iz karlične zdjelice, no moguće je njegovo ponovno vraćanje. U međuvremenu mu je otkriven i tumor nadbubrežne žlijezde te su mu, poslije nekoliko kemoterapija, kazali kako više ništa ne mogu učiniti za njega.

”Pitate me kako se osjećam? Na skali od jedan do deset, rekao bih – tri. Imam neprestane bolove i vodu u nogama te se ne mogu kretati”, izjavio je za SiB.hr nedavno Zvonimir koji kao nezaposlena osoba u Hrvatskoj nema ni zdravstveno osiguranje.

Iako se, zahvaljujući dobrim ljudima, već prikupilo nekoliko tisuća eura za Zvonimira, daljnji su troškovi njegova liječenja i dalje vrlo skupi te iznose 20 tisuća eura. Mole se, stoga, svi građani da pomognu ovom Osječaninu kako bi se mogao vratiti svojoj supruzi i djeci koja ga željno iščekuju.

Donacije možete uplaćivati na račun čiji Zvonimirove sestre Ana-Marie koja živi u Ulici Vjekoslava Hengla 62 u Tenji: HR3723600003117365819.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest