Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Traže se animatori, tonski tehničari, programeri, stilisti, pizza i burek majstori…

Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovoga vam ponedjeljka donosimo uistinu bogatu i raznoliku ponudu poslova na ovim prostorima koja je i inače uobičajena početkom rujna

Bliže nam se jesenski dani, a s njima i ponuda novih poslova u Osijeku i okolici. Tako vam i na početku ovoga tjedna donosimo aktualne oglase s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije, među kojima smo izdvojili one najzanimljivije i najraznolikije.

Tako MONO za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. još danas traži backend programera (m/ž) kojega je spreman zaposliti na neodređeno i u punom radnom vremenu, i to bez radnog iskustva, ali sa završenim fakultetom. Ipak, potrebno je da kandidat, kako bi se uspio zaposliti na navedenoj radnoj poziciji, ima određeno iskustvo rada u programiranju, full-stack developmentu i bazama podataka te poznaje principe agilnog pristupa razvoja proizvoda i engleski jezik u razumijevanju, govoru i pismu.

S obzirom na početak nove kazališne sezone, Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku do sljedećega četvrtka u potrazi je za tonskim tehničarom (m/ž) kojega će također biti moguće zaposliti na neodređeno i u punom radnom vremenu. Ni za ovo zanimanje nije potrebno prethodno radno iskustvo, već završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, poznavanje engleskoga jezika, odlična informatička pismenost, odgovoran i profesionalan pristup poslu i pažnja prema detaljima te sposobnost samostalnog i timskog rada.

9.rujan, 20:00 – 11.rujan, 00:00
Mjesto: HNK Osijek

HNK Osijek: Kazališni rujanski KLIK

Ako imaju dvogodišnje radno iskustvo i završenu bilo kakvu srednju školu, dvojicu majstora za burek (m/ž) zaposlit će OLIMP pekarski obrt koje traži do danas, i to na neodređeno i u punom radnom vremenu. Zanimljivo je kako poslodavac nudi mogućnost dogovora i mogućeg financiranja smještaja za osobu koja živi izvan OBŽ-a, dok je u oglasu navedena i plaća za osobe s iskustvom, a čiji se iznos kreće od 1300 do dvije tisuće eura.

Dok se prošloga tjedna zapošljavao ravnatelj (m/ž) u tenjskom vrtiću, do petka vrijedi natječaj za isto radno mjesto u Dječjem vrtiću Ivančica u Čemincu. Poslodavac zapošljava djelatnika s petogodišnjim radnim iskustvom te završenim fakultetom, i to u prijepodnevnoj smjeni, u punom radnom vremenu i na određeno, pri čemu može biti riječ i o osobi s invaliditetom.

Tvrtka Europa 92 d.o.o. do idućega ponedjeljka iznova traži višega prodavača, odnosno modnoga stilista (m/ž), i to nudeći mu početnu plaću u iznosu od 900 eura te pogodnosti poput božićnice, mjesečnih nagrada, općenitih stimulativnih primanja, poklona za Dan žena i Dan muškaraca, mogućnosti internoga napredovanja, profesionalnoga razvoja kroz obuku i mentorski program, 40 % popusta na njihove modne brendove i sudjelovanje u MultiSport programu. S druge strane, od kandidata se traže minimalno srednjoškolsko obrazovanje, jednogodišnje radno iskustvo, poznavanje osnovnog modnog asortimana i posjedovanje izvrsnih komunikacijskih vještina.

Voditelja smjene (m/ž) ponovno do sljedećega četvrtka traži i KFC s mjestom rada Osijek i ponudom plaće u neto iznosu od 1200 eura. Dok poslodavac osigurava ugovor na neodređeno vrijeme, fleksibilno radno vrijeme, dva slobodna dana u tjednu, otvorenu priliku za daljnji razvoj, praktični i online trening, besplatnu online platformu za učenje stranih jezika, popust karticu te iskusan i jedinstveni tim na koji se uvijek moguće osloniti, od budućega se djelatnika očekuju uspješna organizacija i vođenje smjene prema dnevnim prioritetima, upravljanje timom na smjeni te posvećenost i briga o gostu.

Do idućega petka u potrazi je za animatorom na dječjim rođendanima (m/ž) đakovačka tvrtka BALTAZAR, obrt za zabavne i uslužne djelatnosti. Radno iskustvo pri zapošljavanju na spomenutom radnom mjestu nije važno, već je dovoljna čak i završena trogodišnja srednja škola, a poželjna stečena fakultetska diploma. U konačnici, navedeni će se posao odrađivati na određeno i u osmosatnom radnom vremenu, bez omogućenoga smještaja i naknade za prijevoz.

Ugostiteljski obrt DUO PEGLA OS do 5. listopada na neodređeno i u punom radnom vremenu zapošljava pizza majstora (m/ž), pri čemu isto tako ne gleda na njegovo prethodno radno iskustvo, već je za odrađivanje ovoga zanimanja tražena samo završena osnovna škola.

Svi su navedeni oglasi dostupni na stranicama Burza rada, Mojposao.hr i Posao.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest