novo u gradu

U Osijeku otvoren novi barber shop: Do moderne frizure i njege brade bez naručivanja

PR

Na prvom katu Mercator centra prošli mjesec s radom je započeo Barber Shop Forbici

Osijek je bogatiji za još jedno mjesto koje će privući ljubitelje modernih frizura i njege brade – otvoren je Barber shop Forbici. Novi barber shop, smješten na lako dostupnoj lokaciji u bivšem Mercator centru na Bosutskom, donosi osvježenje na frizerskoj sceni grada.

Barber shop Forbici nudi vrhunsku uslugu uređivanja brade te klasične i moderne muške frizure, ali također u njega su dobrodošle i žene na usluge feniranja, pranja kose i kreiranja klasičnih frizura.

Radno vrijeme prilagođeno je potrebama klijenata – otvoreni su svaki dan osim nedjelje, od 9 do 21 sat, bez potrebe za prethodnim naručivanjem. To znači da možete jednostavno svratiti kad god vam to odgovara.

Cijene su povoljne, posebno u usporedbi s kvalitetom usluge koju nude iskusni frizeri. Također, obitelji će se obradovati informacijom da je za djecu osiguran popust.

Za više informacija i svakodnevne inspiracije, možete pratiti barber shop na društvenim mrežama Instagram i TikTok. Ukoliko želite stupiti u kontakt, možete ih nazvati i na broj 097 667 8760.

Posjetite ih već danas i osvježite svoj stil!

Forbici zbog povećanja obujma posla traži nove barberbe (m/ž) s iskustvom kojima nudi plaću od 1000 eura neto. Za više informacija možete se javiti na gore navedeni broj telefona ili društvene mreže.

@forbici_osijek Gacka 10 Merkator Osijek💈📌#osijek #forbici #barbershop #zatebe #new #zatebestrana #hrvatska ♬ Fantazija – Grše

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest