Puzijada i Piknikić: Subotnja zabava za cijelu obitelj uz BABYSTEPS program

Lea Lazarević
Lea Lazarević
Sub
14
14. rujna
09:30
Osijek
Tvrđavica 263
Osijek
događaj je prošao

Kroz standardizirani program razvojnih vježbica do sada je prošlo preko 30 000 beba, a provodi se u 8 gradova u Hrvatskoj

Loading Događaji

BABYSTEPS program poticanja ranog razvoja nastao je 2010. godine s ciljem edukacije roditelja da kroz razvojne igre i konkretne vježbice od rođenja potiču pravilan razvoj svoje djece od najranije dobi. 

Autorica je programa Ivana Štedul, diplomirana fizioterapeutkinja, radna terapeutkinja te majka petero djece, od kojih je dvoje rođeno kao neurorizično. Spajajući znanja iz neuroanatomije i edukacije, prvenstveno kako bi pomogla svojoj djeci, a zatim i svoj djeci s kojom je radila u Hrvatskoj i inozemstvu, osmislila je standardizirani program razvojnih vježbica kroz koji je do sada prošlo preko 30 000 beba, a provodi se u 8 gradova u Hrvatskoj (Zagreb, Karlovac, Rijeka, Samobor, Split, Zadar, Osijek, Velika Gorica). S druge strane, Tamara Pudić vlasnica je franšize BABYSTEPS Osijek i organizatorica samoga događanja.

BABYSTEPS Osijek organizira prvo i jedinstveno besplatno druženje za sve mame, tate, bebe i djecu prirodi, kod Katakombi, gdje one najmanje očekuje zabava i PUZIJADA – natjecanje u puzanju beba, a pobjednika puzijade i nagrada. Osim puzijade, posjetitelji će uživati u druženju i BABYSTEPS pikniku.

Druženje će se održati u subotu, 14. rujna kod Katakombi s početkom u 9,30 sati. Puzijada pak započinje u deset sati.

Više o programu možete istražiti na web stranici i Instagramu.

Povezani sadržaj
Preporučeno