Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Ako volite komunikaciju, digitalnu tehnologiju i rad s djecom, ova su zanimanja za vas

Pixabay

Naša regija i ovoga tjedna nudi raznolike mogućnosti zapošljavanja u različitim sektorima djelatnosti, s naglaskom na zanimanja koja traže stručnost, iskustvo i spremnost za razvoj novih vještina

I ovoga vam ponedjeljka donosimo aktualne oglase s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije. Ovoga je puta riječ o raznolikim zanimanjima iz različitih struka koja se mogu obavljati na našim prostorima.

Tako MediLigo d.o.o. do petka traži stručnog suradnika za obilazak ljekarni po Slavoniji (m/ž) te ga je spreman zaposliti na neodređeno vrijeme, pod uvjetom posjedovanja vozačke dozvole B kategorije, sklonosti timskom radu, prisutnog prethodnog radnog iskustva na sličnim poslovima, završenog zdravstvenog smjera te poznavanja rada na računalu, kao i engleskoga jezika. Probni rok za odrađivanje navedenoga posla traje šest mjeseci, a uz to, poslodavac nudi ugodnu radnu okolinu, mogućnost razvoja i stjecanja novih vještina te stimulativna primanja, uključujući računalo, službeno vozilo, iPad i mobitel.

Do idućega četvrtka OVERSEAS TRADE Co Ltd d.o.o. za trgovinu i usluge zapošljava koordinatora za ekspanziju pick up mreže (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj, što podrazumijeva terenski rad, obilazak lokacija te stupanje u kontakt s odgovornim osobama s kojima se dogovara lokacija i položaj paketomata. Budući se djelatnik može zaposliti na određeno i neodređeno vrijeme, ovisno o pokazanim znanjima i vještinama, ali i dalje uz posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, upornost, komunikativnost i predanost, poznavanje rada na računalu i engleskoga jezika te minimalno jednu do tri godine ranijeg radnog iskustva.

U potrazi je za novim djelatnikom i SOS Dječje selo Hrvatska, i to već do četvrtka. U pitanju je predstavnik za prikupljanje donacija (m/ž) koji se može zaposliti na navedenoj radnoj poziciji u Osijeku i Zagrebu, uz uvjet razumijevanja misije rada tvrtke, komunikativnosti, pristojnosti, ljubaznosti, odgovornosti te želje za učenjem i razvijanjem novih vještina. S druge strane, poslodavac osigurava podršku u radu u vidu uvodne edukacije, fleksibilno radno vrijeme, stimulativna osobna primanja i brojne dodatke na plaću te priliku za radom u uvažavajućem okruženju. U konačnici, spomenuti je posao prikladan za sve generacije – za umirovljenike je to dodatni prihod, za mlade prvi posao, a za iskusne nova prilika.

Menadžera za odnose s klijentima (m/ž) traži Privredna banka Zagreb s mjestom rada Osijek, no pod uvjetom poznavanja engleskoga jezika u govoru i pismu, trogodišnjeg radnog iskustva u vođenju poslovnog odnosa s korporativnim klijentima te završene srednje škole ekonomskog usmjerenja. Uz to, idealni kandidati za navedeno radno mjesto posjeduju organiziranost i sistematičnost, razvijene prodajne, komunikacijske i analitičke vještine, sklonost timskom radu te sigurnost i proaktivnost u nastupu. Prijaviti se moguće na poveznici.

Do sutra novoga radnika, točnije višega savjetnika u sektoru podrške poslovanju ustanove (m/ž) zapošljava i Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet, i to na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla i u prijepodnevnoj smjeni. Za odrađivanje je ovoga posla potrebno prethodno radno iskustvo u trajanju od minimalno četiri godine, završeni fakultet informatičkog ili tehničkog smjera, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te dobro poznavanje engleskoga jezika i rada na računalu. U drugu ruku, poslodavac omogućuje rad u dinamičnoj i fleksibilnoj okolini, pristup najnovijim mrežnim, računalnim i internetskim tehnologijama te učenje kroz rad i stručna usavršavanja.

U potrazi je za administratorom internetske trgovine (m/ž) do nedjelje COGITUS PROJEKT d.o.o. za graditeljstvo i usluge, i to s mogućnošću njegova stalnoga zaposlenja. Ipak, i za odrađivanje toga zanimanja uvjeti su postojanje ranijeg radnog iskustva u trajanju od minimalno godinu dana, završeni fakultet (može i srednja škola), posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te napredno poznavanje informatičkih alata poput WordPressa i WooCommercea. Novi će djelatnik raditi također u prijepodnevnoj smjeni, i to s plaćenom naknadom za prijevoz.

Stručni komunikacijski posrednik (m/ž) tražen je do subote u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića. Za razliku od prethodno navedenih oglasa, u ovome poslu nije važno prethodno radno iskustvo, već samo završena četverogodišnja srednja škola i završeni program obrazovanja odraslih (osposobljavanja) u ostalim sustavima komunikacije. Prijevoz je plaćen u cijelosti, radi se u prijepodnevnim satima i 25 sati tjedno, a poslodavac zapošljava djelatnika na određeno vrijeme, odnosno do kraja školske godine 2024./2025.

U konačnici, do prekosutra imate se priliku zaposliti u Dječjem vrtiću Regoč u Tenji, i to na poziciji ravnatelja (m/ž) na određeno vrijeme, ali uz prethodno petogodišnje radno iskustvo i završeni fakultet. Radit ćete pet sati tjedno, organizirajući rad vrtića te vodeći njegovu stručnu dokumentaciju. Naknada za prijevoz u tom vam slučaju neće biti plaćena, a na oglas za spomenuti posao prijavljujete se osobnim dolaskom.

Svi su navedeni oglasi dostupni na stranicama MojPosao, Posao.hr, Adorio i Burza rada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest