Mjesec komedije u Belišću: Pripremite se za tri večeri smijeha, a dolazi i Goran Vinčić

Vedran Vlahović
Vedran Vlahović
Pet
27
27. rujna - 11. listopada
20:00 - 23:30
Belišće
Ulica kralja Tomislava 194
Belišće

Ulaznice po cijeni od deset eura za stand-up ''Reci mi da se šališ'' i predstavu ''Babinjak'' te po cijeni od četiri eura za predstavu ''Kako smo ubili babu?'' možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg

Loading Događaji

Centar za kulturu Sigmund Romberg Belišće sa zadovoljstvom najavljuje treći Mjesec komedije u Belišću. Riječ je o festivalu smijeha koji se ove godine održava uz potporu Osječko-baranjske županije i Grada Belišća, a koji će na belišćanskim kazališnim daskama ugostiti tri vrhunske komedije.

Tako će u petak, 27. rujna u 20 sati svoj stand-up nastup pod nazivom ”Reci mi da se šališ” održati Goran Vinčić. U petak, 4. listopada u 20 sati odigrat će se predstava ”Babinjak” Kerekesh Teatra, a u petak, 11. listopada predstava ”Kako smo ubili babu?” Amaterskog kazališta Belišće.

Ulaznice po cijeni od deset eura za stand-up ”Reci mi da se šališ” i predstavu ”Babinjak” te po cijeni od četiri eura za predstavu ”Kako smo ubili babu?” možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg radnim danom od sedam do 15 sati, na telefon 533-274 te na e-mail rezervacije@cks-romberg.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno