Dobro postignuće

Karate klub Esseker nastupio na 28. Međimurje Openu

PR

Nakon dobivenog prvog meča, Marino je izgubio od predstavnika domaćina koji je plasmanom u finale omogućio Marinu repasažne borbe za broncu

U Čakovcu je u subotu održan 28. Međimurje Open, što je prvo natjecanje u nastavku sezone. Nastupili su i natjecatelji Karate kluba Esseker koji su ljetnu stanku iskoristili u pripremi za nastavak sezone.

Kadetkinja Lara Gudelj u katama je osvojila treće mjesto, što je svakako dobra najava forme pred nastup na Mediteranskom prvenstvu koje je na programu od 20 do 23. rujna u Italiji.

Odlično treće mjesto u kadetkinjama izborila je i Paula Šviglin koja je još uvijek mlađa kadetkinja.

U kategoriji mlađih kadetkinja nastupila je i Petra Pukljak koja je kroz repasaž stigla do borbe za broncu koju je, nažalost, izgubila od predstavnice Mađarske. U kategoriji juniorki Nikolina Horvatović također je ostala na korak do medalje.

U borbama je nastupio Marino Đukić u kategoriji kadeta do 70 kg. Nakon dobivenog prvog meča, Marino je izgubio od predstavnika domaćina koji je plasmanom u finale omogućio Marinu repasažne borbe za broncu. Nažalost, porazom od 1:0 je zaustavljen je put do medalje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest