Veliki uspjeh

Katia Šegavčić zlatna na 28. Međimurje Openu

Aleksandar Šegavčić

Katia će nastupiti i na svim natjecanjima po planu Hrvatskog karate Saveza na kojima će pokušati osvojiti dovoljno bodova za nastup na Prvenstvu Europe

Subota, 31. kolovoza u Čakovcu bila je rezervirana za ovogodišnji međunarodni turnir 28. Međimurje Open 2024. u svim kategorijama u dvije discipline, kata i kumite, pojedinačno i ekipno iz 12 zemalja, 109 klubova i 813 natjecatelja.

Za Karate klub Hrvatski sokol Osijek na ovom vrlo zahtjevnom natjecanju nastupala je kata uspješnica Katia Šegavčić u kategoriji Juniorke (16/17 godina) i Mlađe seniorke (18/21 godina).

U konkurenciji 12 juniorki odlično je odradila tri vrlo zahtjevne kate i zasluženo osvojila zlatno odličje. U starijoj i još zahtjevnijoj konkurenciji Mlađih seniorki s dvije pobjede ušla je u finale i odlično odradila treću katu te u Katijinu riznicu odličja ulazi i srebrno odličje, ali zlatnoga sjaja.

Katia i njezin trener već su se okrenuli skorašnjem još zahtjevnijem natjecanju u Rijeci 8. i 9. rujna, gdje će u konkurenciji 26 juniorki pokušati osvojiti odličje, a potom dolazi odlazak na još zahtjevnije natjecanje 20. rujna u Budimpeštu i tamo u još jačoj konkurenciji 34 Juniorki pokušati se plasirati što dalje do odličja.

Kruna ovogodišnje naporne i zahtjevne natjecateljske godine bit će nastup na Youth League u Veneciji početkom prosinca. Između navedenoga, Katia će nastupiti i na svim natjecanjima po planu Hrvatskog karate Saveza na kojima će pokušati osvojiti dovoljno bodova za nastup na Prvenstvu Europe početkom mjeseca veljače 2025. u Poljskoj.

Dakle, Katiju i njezinog trenera očekuje naporno i vrlo zahtjevno trenažno-pripremno razdoblje za sve navedeno. Nadamo se da Katijine ozljede i njezino zdravstveno stanje neće poremetiti planirano. Katiji čestitke za sve pokazano i osvojeno na navedenom natjecanju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest