sjajno

Kakva domišljatost! Osječanin curi za rođendan poklonio mini tečaj upravljanja bagerom

Youtube

Tea je cura koja voli bagere, a njezin dečko Ivan omogućio joj je najbolji rođendanski poklon

Nakit, parfemi, odjeća… sve su to već viđeni i izlizani pokloni koje možete pokloniti svojim boljim polovicama. Malo je onih koji će sjetiti pokloniti, ni manje ni više, nego mini tečaj upravljanja bagerom!

Toga se dosjetio upravo Osječanin Ivan koji je svojoj djevojci Tei za rođendan poklonio upravo takav tečaj. Vidno sretna, Tea je s oduševljenjem sjela u bager i slušala upute iskusnog mentora Daniela Abičića.

“Ivan je za rođendanskom iznenađenje poklonio upravljanje bagerom. Tea je cura koja voli bagere i prvi je put sjela u jedan”, govori nam Daniel koji već neko vrijeme na svom Youtube kanalu objavljuje zanimljive video uratke upravo na temu bagera i motora kojima se već dugo bavi.

“Nije znala što ju čeka, došla je našminkana, u haljini, sandalama… ma top. Rođendanski poklon za pamćenje definitivno! Bila je ugodno iznenađena. Mislim da je jako teško nadmašiti ovakvo iznenađenje, a također definitivno ima materijala za pohvaliti se drugima bravo. Cura je vozila je bager za rođendan. Drago mi je da sam bio dio toga”, dodaje Daniel.

Daniel je inače, kako smo već spomenuli, iskreni zaljubljenik u bagere i motore kojih posjeduje nekoliko, a od 2019 godine snima video sadržaj na temu motora, bagera, servisa, upravljanja strojem… i tako pokušava pomoći svima zainteresiranima na ovu temu.

“Ljudi prilično dobro reagiraju na objavljene snimke što mi je motivacija da budem još bolji”, zaključuje Daniel ponosan što je sudjelovao u jednom tako sjajnom rođendanskom iznenađenju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest