policijska akija

Vinkovačka policija u samo četiri sata na izvanredni tehnički pregled poslala osam vozila

Pixabay

Prilikom nadzora i kontrole u prometu na cestama od strane policijskih službenika na izvanredni tehnički pregled u stanicu za tehnički pregled „AUTO-KLUB VINKOVCI“ upućeno je ukupno osam vozila zbog sumnje u tehničku ispravnost te su tom prilikom utvrđene tehničke neispravnosti

U petak 23. kolovoza, od 20 do 24 sata, vinkovačka policija provela je preventivno-represivnu akciju koja je bila usmjerena na tehničku ispravnost vozila u prometu na cestama.

Navedena akcija provodila se na području grada Vinkovaca kojom prilikom su policijski službenici utvrdili i sankcionirali ukupno 16 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 1 prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i 2 prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.

Prilikom nadzora i kontrole u prometu na cestama od strane policijskih službenika na izvanredni tehnički pregled u stanicu za tehnički pregled „AUTO-KLUB VINKOVCI“ upućeno je ukupno osam vozila zbog sumnje u tehničku ispravnost te su tom prilikom utvrđene tehničke neispravnosti (ne homologirani ispušni sustavi, neistaknute registarske pločice te različite preinake na osobnim vozilima koje nisu dozvoljene i odobrene, a koje su vezane za karoseriju, svjetlosnu signalizaciju, ispušni sustav, odbojnike i dr.).

Zbog utvrđenih većih i opasnih nedostataka iz daljnjeg prometa isključena su dva osobna automobila, stoji u izvješću PU vukovarsko-srijemske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest