novi poraz

Osijek srušio neslavni rekord i upisao treći domaći poraz zaredom

Borna Jakšić/Pixsell

Osijek je upisao novi poraz i zakucao se na dno prvenstvene tablice

Nikad u povijesti Osijek nije upisao tri domaća poraza zaredom u prvenstvu do danas. Danas je pak stavio i tu ružnu crticu u svoju povijest.

Pokušao je Osijek visoko napasti Rijeku, ali je sve to skupa izgledalo prilično jalovo pa gotovo da ne možemo upisati pravi udarac u 90. minuta susreta. Rijeka je pak odigrala točno koliko joj je trebalo i pred europski nastup upisala mirnu pobjedu.

U jeku napada Osijeka povela je Rijeka kad je iz kornera Čavlina tek kratko odbio, a najbolje se snašao Radeljić za vodstvo. Neobjašnjivo je kako Osijek nije imao igrača na prvoj stativi i kako je stoper Rijeke došao do lopte između četiri igrača Osijeka. Čista dekoncentracija obrane i Čavline kojeg je lopta gotovo pa iznenadila.

Do kraja poluvremena stiskao je Osijek, ali je Rijeka čvrstim blokom činila sve napade jalovim. U drugom dijelu slična slika. Osijek izašao do centra i pleo mrežu oko Zlomislića, ali nije uputio niti jedan ozbiljan udarac u cijelom poluvremenu. Rijeka je pak povećala vodstvo kad se Pašalić sjurio prema golu i mirno pogodio gol.

Bio je tu kraj nadanja Osijeka koji je sve karte bacio u napad, ali nije učinio ništa. Psihološki je ekipa na dnu, a slijedi gostovanje na Poljudu.

Na kraju utakmice s istoka i juga začulo se i “Uprava odlazi” kao jasna poruka svima koji odlučuju o sudbini prvoligaša s Drave.

Standings provided by Sofascore

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest