proglašen dan žalosti

Tuga u Okučanima: “Ovo je veliki šok za našu zajednicu, veliki šok za našu općinu”

U prometnoj nesreći smrtno je stradao dječak (13), a o svemu je progovorio načelnik općine

Sinoć se u mjestu Cage kod Okučana dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao dječak u dobi od 13 godina. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, ali ga je policija ubrzo uuhvatila i alkotestom utvrdila znatnu razinu alkohola u krvi.

Na kobnoj dionici baš je ove godine dodatno ograničena brzina, a postavljene su i dodatne kontrole. Sve za RTL otkriva za načelnik Okučana koji je najavio i kada će biti proglašen Dan žalosti. S njim je razgovarala Iva Vukšić.

“Prije svega iskrena sućut obitelji preminulog Kreši Zebi i svim članovima i široj i užoj obitelji. Ovo je veliki šok za našu zajednicu, veliki šok za našu općinu, mi smo mala zajednica gdje svi znamo jedni druge, osobito u ovom trenutku kada je mali Krešo bio dijete koje svatko želi poželjeti, a sudjeluje i u svim sportskim aktivnostima koje se zbivaju na području naše općine”, kaže Aca Vidaković, načelnik Općine Okučani.

Dodaje da nisu imali nikada ovako teške nesreće, jedino neke koje su bile u puno manjem obujmu.

“Uočili smo da imamo probleme s brzinom, poduzeli smo neke mjere, smanjili smo brzinu na tom tužnom mjestu sa 70 na 50 kilometara na sat, postavili smo i kamere, ali to nije bilo dovoljno za vozače koji i dalje voze pod utjecajem alkohola i koji ne brinu za tuđe živote.”

Više u prilogu RTL televizije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest