PREDIVNA BALADA

Vlatka Kopić Tena predstavlja novu pjesmu “Tvoja sjena“

Pjesma „Tvoja sjena“ rezultat je sjajne ekipe s kojom je radila na ovom projektu i uvjerena je da će pjesma pronaći svoj put

Nova pjesma „Tvoja sjena“ s kojom će se Tena predstaviti na ovogodišnjem festivalu „Zlatne žice Slavonije“ samo je potvrda i nastavak odlučnog i kvalitetnog izričaja pjevačice koja se vrlo rado vraća na festival gdje je njezina uspješna karijera i krenula.

„Drago mi je da sam uspjela pronaći vremena jer je ova godina prilično turbulentna, popunjena raznim nastupima i obvezama. Izuzetno sam sretna i ponosna što i ove godine nastupam na jednom od meni najdražih festivala.
Pjesma „Tvoja sjena“ rezultat je sjajne ekipe s kojom sam radila na ovom projektu i uvjerena sam da će pjesma pronaći svoj put i ostati još dugo među slušateljima!“, rekla nam je Vlatka Kopić Tena

Tekst za pjesmu potpisuje Željko Krznarić, glazbu Aleksandar Homoky, dok je za aranžman i produkciju zaslužan dugogodišnji suradnik Željko Nikolin.

Za pjesmu „Tvoja sjena“ uskoro kreće i snimanje video spota koji će biti premijerno prikazan u Požegi uoči samog festivala, a nakon toga bit će dostupan široj publici putem digitalnih servisa i u programu televizijskih kuća.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest