Urban Fest Osijek 2024.

UFO
UFO
Pet
30
30. kolovoza - 31. kolovoza
13:00 - 00:00
Tvrđa
Trg Svetog Trojstva 2
Osijek
događaj je prošao

Osječki festival urbane glazbe dovodi najpopularnija imena; Buč Kesidi, TBF, IDEM, Kandžiju, ABOP i brojne druge izvođače

Loading Događaji

Čak 20 godina Urban Fest Osijek žari i pali urbanom scenom grada Osijeka, a ovogodišnje izdanje neće biti ništa drugačije. Kroz dva dana 18 izvođača pomaknuti će glazbene granice te rasplesati publiku do dugo u noć.

Festival će se održati 30. i 31. kolovoza na potpuno novoj lokaciji – staroj gradskoj jezgri, Tvrđi. Važno je za istaknuti kako će biti i dva stagea. Koncertni stage, koji je ujedno i glavni dio festivala, održava se u petak i subotu u dvorištu Prehrambeno tehnološkog fakulteta. Elektro stage, koji se održava samo u subotu, rasplesat će posjetitelje u dvorištu Matematičke gimnazije.

Petak, prvi dan festivala, na pozornici nas čekaju Individua, Grenwood, Čuvarkuća, Kandžija, ABOP te Buč Kesidi. Idućeg dana publiku će zabavljati Kavkaz, Revelator, Ki Klop, Portman, IDEM, TBF i M.O.R.T.

Na elektro stageu očekuje nas domaći rezident DJGK, uz strane goste Specific Objects (Berlin), shedding skin (Rotterdam) te Cevi i Kobali (Zagreb). Nastupi započinju u 18 sati, a čak i nakon 20 godina postojanja nastavlja se ideja podrške demo bendovima na velikoj pozornici.

Važno za istaknuti je i novost na ovogodišnjem festivalu, a to je cjelodnevni program za sve uzraste uz UFO Graffiti Jam te aktivnosti za najmlađe. Za sve obavijest i informacije zapratite službene profile festivala na društvenim mrežama, kao i Facebook event.

Kako do ulaznica?

Ulaznice za UFO mogu se nabaviti po cijeni od 19,00€ za jednodnevne, te 29,00€ za festivalske ulaznice. Moguće ih je kupiti fizički u Barcelona Pubu ili online na Core Event.

Povezani sadržaj
Preporučeno