vozio prebrzo

Teško ozlijeđen još jedan mladi motociklist

PU brodsko-posavska

Zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i sletio niz travnatu površinu ispod razine kolnik

Nakon prometne nesreće koja se dogodila jučer ujutro, a kojoj je teško ozlijeđen motociklist , isti dan u poslijepodnevnim satima dogodila se još jedna nesreća, piše PU brodsko-posavska.

Naime, na kolniku Ulice Mijata Stojanovića, u Lužanima, u 16.50 sati, došlo je do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen također motociklist.

Očevidom policijskih službenika Postaje prometne policije Slavonski Brod, utvrđeno je da je vozač (rođ. 2001. g.) upravljajući motociklom prije stjecanja prava na upravljanje, zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i sletio niz travnatu površinu ispod razine kolnika, gdje je u prevrtanju i okretanju došlo do pada istog.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist koji je prevezen u bolnicu i zadržan na daljnjem liječenju.

Policijski službenici će nakon dobivene analize u vezi prisutnosti opijata u organizmu vozača motocikla, protiv istog zbog kršenja prometnih propisa podnijeti odgovarajuća pismena nadležnim sudu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest