Brođanci: 50. Olimpijada Starih Športova [PROGRAM]

RTL
RTL
Pet
23
23. kolovoza - 26. kolovoza
16:00 - 00:00
Brođanci
Brkićeva ulica
Brođanci
događaj je prošao

U subotu, 24. kolovoza upriličit će se nastupi dječjih folklornih skupina te koncerti Stjepana Jeršeka Štefa i TS Čuvari Noći, a tradicionalno će se ispeći i vol na ražnju

Loading Događaji

U Brođancima se od 23. do 25. kolovoza održava 50. Olimpijada starih športova u Brođancima koja će i ove godine okupiti brojne zaljubljenike u sport, ali i osigurati mnoštvo drugih aktivnosti.

Cjelokupni će program započeti u petak, 23. kolovoza u 16 sati okupljanjem trkača i preuzimanjem startnih paketa, dok će se toga dana održati i mala škola Olimpijade, 2. Olimpijski polumaraton, utrka građana te Olimpijske Noći, zabavni event uz Zlatne Strune.

U subotu, 24. kolovoza upriličit će se nastupi dječjih folklornih skupina te koncerti Stjepana Jeršeka Štefa i TS Čuvari Noći, a tradicionalno će se ispeći i vol na ražnju.

Manifestacija se nastavlja i u nedjelju, 25. kolovoza, i to već u šest sati ujutro budnicom brođanačkim sokacima, potom svečanim mimohodom svih uzvanika, a u devet će se sati otvoriti samo događanje, održati natjecanja pionira i seniora, upriličiti svečani ručak te podijeliti olimpijska odličja. Program će zatvoriti Cash Band.

Preporučeno