Inovativno glazbeno događanje

Infinity Music Festival: Senzacija koja donosi nešto potpuno novo u grad na Dravi

PR

Infinity donosi glazbu koja, zajedno s jedinstvenim doživljajem, posjetitelje vodi u potpuno drugačiji svijet

U gradu na Dravi, točnije na osječkim Katakombama kao atraktivnom kulturno-povijesnom lokacijom 6. i 7. rujna održat će se najiščekivanije glazbeno događanje ove godine – Infinity Music Festival! U pitanju je dvodnevni audio-vizualni festival elektronske glazbe na kojemu će nastupiti svjetske zvijezde, a manifestacija bit će obuhvaćena i drugim bogatim sadržajima poput autentične ponude hrane i pića te vizuala kakve do sada niste imali priliku doživjeti na ovim prostorima.

Ideja za organiziranjem navedenoga događanja proizašla je iz dugogodišnje ljubavi prema glazbi te želje da stvaranjem nečeg posebnog i inovativnog. Infinity, stoga, donosi glazbu koja, zajedno s jedinstvenim doživljajem, posjetitelje vodi u potpuno drugačiji svijet.

”Infinity donosi nešto novo i osvježavajuće na hrvatsku klupsku scenu. Prije svega, ponosni smo na to što pratimo najnovije svjetske trendove i događanja. No, ono je što nas čini posebnima spoj glazbe i vizualnih efekata koji bude sva osjetila i pružaju osjećaj slobode. Također, manifestacija okuplja vrhunske izvođače koji su nastupali na najpoznatijim svjetskim festivalima kao što je Tomorrowland. Ovoga rujna Osijek će tako postati domaćinom jedne od najvećih zabava u Europi”, poručuju za SiB.hr iz PR tima festivala.

Upravo grad na Dravi smatraju idealnim za organizaciju sličnih događanja budući da, smatraju, pruža sve što je potrebno za nezaboravno glazbeno iskustvo. Osijek je, tvrde, poseban i nalazi se u srcu Europe, ali i u blizini gradova poput Novog Sada, Budimpešte i Sarajeva, što će pomoći rastu festivala i izgradnji njegove dugotrajne tradicije, odnosno privlačenju posjetitelja ne samo iz Hrvatske, nego i iz cjelokupne regije. Dokaz je tome činjenica kako se samo prvom Infinityju prošle godine odazvalo 1500 posjetitelja, dok ove sezone očekuju nekoliko tisuća ljudi iz cijele Europe.

”Postavljamo nove standarde osječkog noćnog života. Festival će imati vrhunski zvuk i veliki LED ekran koji pruža nevjerojatno 3D iskustvo. Uz to, dovodimo izvođače iz cijeloga svijeta, što će Infinity učiniti uistinu nezaboravnim. U konačnici, ovo je prilika za ostvarivanje novih poznanstava i jedinstvenu zabavu koju samo Osijek može ponuditi”, govore iz PR-a.

PR

Festival počinje u petak, 6. rujna u 20 sati i traje do jutra, uz dva službena after partyja koja ćemo najaviti uskoro. Isto vrijedi i za subotu, dok svi koji prate Infinity na društvenim mrežama dobit će na vrijeme sve potrebne informacije. Ulaznice pak možete kupiti na poveznici.

”Želimo da Osijek postane dom Infinity Music Festivala. Uz to, planiramo proširiti naš brend na cijelu Europu, a prvi korak u tom smjeru bit će događanje u Italiji koje dolazi vrlo brzo”, zaključuju iz PR-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest