25-godišnjak

Pijan jurcao autom i sletio u kanal: Vozačka mu već od prije poništena zbog prikupljenih negativnih bodova

PU brodsko-posavska

Policija je alkotestom u organizmu vozača očitala koncentraciju alkohola u iznosu od 1,38 promila

Brodsko-posavska policija izvještava kako je u Slavonskom Brodu, na kolniku Vinogorčeve ulice, dana 13. kolovoza, u 17.50 sati, alkoholizirani 25-godišnjak je prouzrokovao prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 25-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju sletio u odvodni kanal udarivši u kosinu kanala i žičanu ogradu. Utvrđeno je da upravlja automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog prometnih prekršaja i prikupljenih negativnih bodova.

Policija je alkotestom u organizmu vozača očitala koncentraciju alkohola u iznosu od 1,38 promila te su mu bolnici uzeti potrebiti uzorci radi analize na prisutnost opijata.

Nakon dobivenih rezultata analize, policijski službenici će protiv 25-godišnjaka podnijeti odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, stoji u izvješću.

Dan prije u u Trnjanskim Kutima, policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Šamac, kontrolirali su osobni automobil, kojim je upravljao 21-godišnjak. Utvrđeno je da i ovaj vozač upravlja vozilom pod zabranom, odnosno za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije te je isključen iz prometa.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest