Osijek: IT konferencija Kulen Dayz

Pet
30
30. kolovoza - 1. rujna
08:00 - 00:00
Osijek
događaj je prošao

Program KulenDayzBizz je potpuno besplatan, potrebno je samo kupiti kartu preko službene stranice kako bi organizatori znali ograničiti na adekvatan broj posjetitelja

Loading Događaji

Osijek će od 30. kolovoza do 1. rujna 2024. ponovno biti domaćin dobro poznate IT konferencije KulenDayz. Konferencija će se održavati na dvije lokacije – Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i novootvorenom IT Parku u Osijeku.

PROGRAM

U petak, 30. kolovoza 2024. pred-konferencijski treninzi održavat će se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, gdje će iskusni predavači s preko 20 godina iskustva dijeliti svoje znanje. Paralelno, u IT Parku će se odvijati program KulenDayzBizz, novost ove godine, koji će predstaviti uspješne studije slučaja startupa i dugogodišnjih poduzetnika. Program KulenDayzBizz je potpuno besplatan, potrebno je samo kupiti kartu preko službene stranice kako bi organizatori znali ograničiti na adekvatan broj posjetitelja.

U subotu, 31. kolovoza 2024. glavni program konferencije uključuje preko 80 predavanja i 85 predavača, a besplatan je za studente i djecu. Djeca od 1. do 8. razreda mogu sudjelovati u programu KulenDayzKidz, koji je potpuno besplatan, potrebno je samo kupiti kartu preko službene stranice kako bi organizatori znali ograničiti na adekvatan broj posjetitelja. Studenti se trebaju registrirati i kupiti Academic ulaznicu te na prijavi na konferenciji pokazati X-icu.

Uz glavni program konferencije, organizatori su pripremili i nagradne igre, game-kutak, Kulen&Wine radionicu, te posjetitelje očekuju brojne networking mogućnosti jer će biti nekolicina tvrtki sa svojim izložbenim štandovima.

U nedjelju, 01. rujna 2024. dan je rezerviran za teambuilding i druženje u novootvorenom izletištu Drvena Bajka u Bilju. Sudionike očekuje kulinarsko natjecanje i brojne sportske aktivnosti.

Detalje programa pogledajte na službenoj stranici KulenDayz konferencije.

Prethodni događaj: Dani prvog hrvatskog piva
Sljedeći događaj: Urban Fest Osijek 2024.
Preporučeno