Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Traže se trgovački putnici, pizza majstori, djelatnici u kladionicama…

Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovoga se tjedna nude izrazito dinamična zanimanja koja možete obavljati od kuće, na radnom mjestu ili na putu

Na početku ovoga tjedna donosimo vam aktualne oglase s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije. Zanimljivo je da neke od njih možete obavljati od kuće, dok su neki među njima vezani uz mjesto rada, ali i putovanja.

Tako do subote Germania sport d.o.o. zapošljava operatera u kladionici (m/ž) u svojim poslovnicama u Osijeku, Županji i Vukovaru, nudeći mu mogućnost stalnog zaposlenja, redovita primanja i rad u ugodnoj atmosferi. S druge strane, od kandidata se traže poznavanje Worda i Excela, završena srednja škola te komunikativnost, a bit će zadužen za prodaju listića sportske kladionice i isplaćivanje dobitaka po dobitnim listićima, uredno vođenje blagajne i ostale dokumentacije, zaključavanje blagajne, arhiviranje podataka, dostavljanje podataka u centralu poslodavca te održavanje reda i čistoće na uplatnom mjestu.

U potrazi za serviserom, odnosno tehničarem automata za igre na sreću (m/ž) do danas je i Adria Casino, i to nudeći mu početnu plaću u iznosu od tisuću eura u poslovnicama u Virovitici, Pitomači i Donjem Miholjcu, kao i mogućnost napredovanja i inozemnog rada, službeno vozilo, obuku te rad u poticajnom okruženju. Ipak, potrebno je da kandidat posjeduje minimalno radno iskustvo na sličnim poslovima, vozačku dozvolu B kategorije te digitalne vještine koje se ponajprije također odnose na poznavanje načina rada Worda i Excela.

Do 6. rujna moguće se prijaviti za posao online modnog asistenta (m/ž) na srpskom jeziku tvrtke Transcom WorldWide d.o.o. Od budućih se djelatnika zahtijevaju osnovno poznavanje korištenja računala, sposobnost timskog rada, empatija, motivacija, pouzdanost, ozbiljnost, napredno poznavanje srpskog jezika u govoru i pismu te obvezan rad iz Hrvatske, dok mu poslodavac osigurava stimulativna primanja, naknadu za rad od kuće, fleksibilno radno vrijeme, team buildinge te bonuse za preporuke novih djelatnika.

Tvrtka Electus DGS d.o.o. do 7. rujna traži mlađeg tehničkog specijalista (m/ž) u A1, nudeći mu početnu edukaciju, stalni radni odnos, motivirajuće nagrade, božićnicu i ostale financijske pogodnosti, mogućnost rada od kuće, slobodne dane za darivanje krvi i volontiranje, MultiSport karticu te besplatnu mobilnu tarifu za privatne i poslovne svrhe. U drugu ruku, kandidat mora ispunjavati uvjete kao što su završena srednja škola te poznavanje rada na računalu i u MS Office paketu, kao i engleskoga jezika i fiksne tehnologije.

Ako volite putovanja i trgovinu, prijavite se do kraja mjeseca za posao trgovačkog putnika (m/ž) u kompaniji Boa Promocija d.o.o. Poslodavac vas je spreman zaposliti na neodređeno i puno radno vrijeme, uz raspon plaće između 800 i 1200 eura, bonuse po ostvarenim rezultatima, plaćene radne subote, službeni automobil i mobitel te poticajno i dinamično radno okruženje. Naravno, za obavljanje navedenoga zanimanja potrebna vam je vozačka dozvola B kategorije i završena četverogodišnja srednja škola, dok prethodno radno iskustvo nije važno.

Nadalje, tvrtka WOKI j.d.o.o. isto tako do 31. kolovoza traži pizza majstora (m/ž) kojega također želi zaposliti za stalno, pod uvjetom minimalnog jednogodišnjeg radnog iskustva te završene bilo koje srednje škole. Aktivnosti će se budućeg djelatnika sastojati od zaprimanja i serviranja narudžbi, sudjelovanja u pripremi kuhinje za rad, pripreme i izrade pizza, održavanje osobne urednosti i čistoće prostora te samostalnoga rada u kuhinji.

Mehaničara (m/ž) do danas zapošljava Volvo u Đakovu, nudeći mu zaposlenje na neodređeno vrijeme sa šestomjesečnim probnim radom, rad u dinamičnom i međunarodnom okruženju, stručno osposobljavanje, konkurentna primanja, plaćene mjesečne troškove prijevoza i dodatak za minuli rad. S druge strane, od kandidata se očekuju sudjelovanje na obveznim školovanjima, održavanje čistoće i reda u radioni, završeno srednjoškolsko obrazovanje vezano uz struku te održavanje, popravci i servisiranje komercijalnih vozila.

U konačnici, Energija Gradec d.o.o. u Popovcu i Mitrovcu u potrazi je za tehničarem u održavanju (m/ž) kojega je spremna zaposliti na određeno vrijeme, no jedino ako kandidat posjeduje vozačku dozvolu B kategorije, zna raditi u Wordu i Excelu, tečno govori engleski jezik (A2) te je već radio na sličnim poslovima u razdoblju od jedne do tri godine. Rok je za prijavu na navedeni posao iduća srijeda.

Svi su spomenuti oglasi dostupni na stranicama MojPosao, Posao.hr i Adorio.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest