u starom ruhu

Dobro došli na novi SiB.hr!

SiB.hr

Ono što i ovaj put želimo istaknuti, svi članci i galerije, a riječ je o njih više od 55 tisuća, su uspješno migrirani na novi portal

Poštovani čitatelji, s ponosom objavljujemo da je naš portal još jednom prošao “generalku”. Dobro došli na novi SiB – u starom ruhu! Naime, odlučili smo kako želimo zadržati stari dizajn na koji smo svi naviknuli, i uz neke sitne izmjene ga malo unaprijediti.

Ali zato se “ispod haube” promijenilo puno toga. Postojeći CMS na kojem smo radili zadnjih pet godina zamijenili smo s popularnim WordPressom koji nam nudi brojne nove mogućnosti za stvaranje sadržaja, ali i što je najvažnije – znatno ubrzava učitavanje stranica, a posebno listanje galerija.

Osim galerija koje su unaprijeđene, velika novost je i kalendar događanja. Iako smo događanja i dosad objavljivali, sad će njihovo pretraživanje i pregledavanje biti puno lakše zahvaljujući kalendaru i kronološkom prikazu događaja. Također, tu su i neke dodatne informacije poput lokacije događaja kao i mogućnosti dodavanja željenog događaja u vaš Google kalendar.

Ono što i ovaj put želimo istaknuti, svi članci i galerije, a riječ je o njih više od 55 tisuća, su uspješno migrirani na novi portal.

Na ovaj veliki zahvat natjerali ste nas i vi! Naime, velika posjećenost koju bilježimo posljednjih godina, stari je sustav dizala na granice izdržljivosti i vrijeme je bilo za unaprijeđenje. Samo prošli mjesec (srpanj, 2024.), naš portal posjetilo je više od milijun i 683 tisuće posjetitelja koji su generirali sedam i pol milijuna otvaranja stranica!Te brojke stavljaju nas na prvo mjesto kao najčitaniji news portal u Slavoniji i Baranji.

Novi sustav otvara i nove oglašivačke mogućnosti pa i ovim putem pozivamo potencijalne partnere da nam se jave i iskoriste nas za plasiranje svojih proizvoda posjetiteljima iz Osijeka i cijele Slavonije.

A vas pozivamo da nas i dalje čitate te ukoliko primijetite neke bugove na novom portalu da nam ih prijavite.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest