Saznajte sutra, u srijedu 7. kolovoza

Što se dogodi kad se Portastična srijeda preklopi sa sezonskim sniženjima?

I ne zaboravite na Portanova poklon karticu - idealan poklon za sve prilike

Iako sezonska sniženja u Portanovi već neko vrijeme traju, sada su definitivno došla do vrhunca jer su u tijeku drugi i treći krug sniženja, a uza sve to, još je sutra i Portastična srijeda!

Za najbolji dan za shopping u mjesecu najavljena su brojna sniženja i popusti, a koji točno možete već danas provjeriti na web stranici Portanove. Ili još bolje – zaputite se sutra u Portanovu i izaberite najbolje od ponuđenog. Kako god bilo – pripremite se na sprint po trgovinama i nošenje teških shopping vrećica!

A osim odličnog shoppinga, samo u srijedu 7. kolovoza u Portanovi vas očekuje i odlična zabava za samo 2,50 eura: Savršen ljetni kino dan – u Cinestaru svi filmovi samo 2,50 eur! Uživajte u filmskim hitovima po super cijeni samo u srijedu 7. kolovoza.

I ne zaboravite na Portanova poklon karticu – idealan poklon za sve prilike, a može ga se koristiti u gotovo svim trgovinama u Portanovi i to višekratno. Iznos koji ćete „staviti“ na karticu ovisi samo o vama, a može biti bilo koja vrijednost između 10 i 200 eura. Skeniranjem QR koda na poleđini kartice u svakom trenutku možete doći do pregleda svih kupnji kao i informacije o preostalom iznosu na kartici. Pa može li jednostavnije!? Portanova poklon karticu možete kupiti na Info pultu Portanove ili online putem Web shopa.

I za kraj jedna servisna informacija. Ovu nedjelju, 11. kolovoza, trgovine u Portanovi NEĆE RADITI, dok će 2. kat radi prema prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme u svakom trenutku možete provjeriti na web stranici Portanove.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari