6. lipnja

AUKOS: Koncert Renate i Ivana Karše u sklopu Koncertnog ciklusa Crveno

Davor Javorović/PIXSELL

Naslovom koncerta poziva se publika na glazbeni suton, a pravo će zadovoljstvo biti u suton divne, lipanjske, osječke večeri slušati djela francuskih skladatelja

Pozivaju se svi zainteresirani na osmi koncert Koncertnog ciklusa Crveno u četvrtak, 6. lipnja u 19 sati u Svečanoj dvorani Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku (Kralja Petra Svačića 1/g).

Predstavit će se dvoje profesora klavira, Renata i Ivan Karša

Profesori Karša, osim što su oboje izvrsni solisti, dio svojih umjetničkih i koncertnih aktivnosti usmjeravaju prema zajedničkom muziciranju i komornoj klavirskoj glazbi, odnosno glazbi koja se izvodi četveroručno, u klavirskom duu. 

Koncertom u četvrtak, koji je ujedno i završni umjetnički program Dana održivosti Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, Klavirski će duo Karša izvesti izuzetno zanimljiv program naziva ”Coucher de soleil rouge”, što na hrvatski možemo prevesti kao ”Crveni suton” 

Naslovom koncerta poziva se publika na glazbeni suton, a pravo će zadovoljstvo biti u suton divne, lipanjske, osječke večeri slušati djela francuskih skladatelja Mauricea Ravela, Camillea Saint-Saënsa, Gabriela Fauréa te Claudea Debussya na crvenom Fazioliju Akademije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari