5. lipnja

Oxygene: Koncert Makedonke Dine Jashari i bizovačkog jazz pop sastava Munguru

Nakon godinu dana, u sklopu ljetne turneje sa svojim triom vraća se potvrditi pozitivne prošlogodišnje reakcije publike i predstaviti na čemu se radi posljednjih godinu dana

U srijedu, 5. lipnja u sklopu tjednog jazz programa pod nazivom ”Oxygene live presents” s početkom u 20 sati u klubu Oxygene u Osijeku sezonski program zatvorit će Makedonka Dina Jashari uz lokalni Munguru.

Mlada makedonska pjevačica osječkoj se publici imala priliku predstaviti na prošlogodišnjem izdanju Slamanja održanog na lijevoj obali Drave u suradnji s Bajtom. Nakon godinu dana, u sklopu ljetne turneje sa svojim triom vraća se potvrditi pozitivne prošlogodišnje reakcije publike i predstaviti na čemu se radi posljednjih godinu dana.

Večer će otvoriti bizovački jazz pop trio Munguru koji je ujedno i jedan od bendova s kojime je Oxygen započeo sezonu 2023./24. i dokazao kako je tjedni program Osijeku itekako potreban.

Ulaznice koštaju pet eura, a događaj se provodi u suradnji kluba Oxygen i udruge Partwish. Podržavaju ga Osječko-baranjska županija i Kulturni centar Osijek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari