20. svibnja

EFOS: Dugoiščekivani projekt ”LEADership” [PROGRAM]

Marko Mrkonjić/PIXSELL

Besplatne karte dostupne su na našem Instagram profilu

Studentska udruga Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Osijeku poziva vas u ponedjeljak, 20. svibnja na Ekonomski fakultet u Osijeku na projekt “LEADership” koji ima za cilj približiti studentima pojam liderstva i njegovu važnost u poslovnom i privatnom životu.

Projekt će se sastojati od predavanja, radionice i interaktivnog panela. Prvo predavanje pod nazivom “Izvrsni komunikator=uspješan lider” održat će Katarina Horvat, CEO tvrtke HORKA komunikacije d.o.o. Upoznat će nas s izazovima komunikacije lidera sa zaposlenicima.

Nakon predavanja, slijedi radionica u trajanju od 30 minuta, gdje će sudionici rješavati zadatak putem Google Forms-a i pokazati svoje liderske vještine. Najbolja tri rješenja bit će nagrađena. Panel rasprava okupit će ugledne lidere iz različitih branši: Toni Vlaškovac (Tonino Barbieri), Srđan Kovačević (ORQA), Feđa Ivanšić (Barrage), Anja Dumančić i Nikolina Kišasondi (Desiinia), Boris Rauš (Bamboo Lab) i Mario Krešo (Consortium). Podijelit će svoja iskustva i načine rješavanja problema u organizacijama.

Besplatne karte dostupne su na njihovom Instagram profilu, a program je u nastavku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari